Een nieuwe website voor Inarto Architecten

Onze website www.inarto-architecten.be zit in een nieuw kleedje. Een heuglijke gebeurtenis die we graag in de verf zetten. Zaakvoerders Evi, Jesse en Niko vertellen er dan ook graag wat meer over in onze eerste blogpost!

Digitale kanalen

“Inarto Architecten is opgericht in 2016. Daar hoorde destijds uiteraard ook een website bij”, opent Jesse. “Dat digitale visitekaartje verdiende ondertussen een stevige upgrade. Als architectenkantoor zijn we immers sindsdien toch gegroeid in onze activiteiten. Met een vernieuwde website willen we onze bezoekers dan ook laten zien hoe het moderne Inarto Architecten er precies uitziet.”

Dit voorjaar hebben we een inhaalbeweging gemaakt op de digitale kanalen, zodat mensen een correct beeld kunnen vormen van wat wij kunnen betekenen.

“Dit voorjaar hebben we daarom een inhaalbeweging gemaakt”, treedt Evi haar collega-zaakvoerder bij. “Dit zodat geïnteresseerden meteen een correct beeld kunnen vormen van wat we voor hen kunnen betekenen. Zo hebben we niet alleen onze pagina op Pinterest aangepakt, maar tonen we nu ook regelmatig op Instagram en Facebook waar we precies mee bezig zijn. Dit zowel voor de gezinswoningen die we mogen ontwerpen, als voor onze commerciële projecten.”

Ook werd voor het eerst een video gemaakt van één van de projecten. “Van Villa HAMI; een totaalproject dat in één oogwenk perfect samenvat waar onze sterkte ligt: in het afstemmen van interieurinrichting, architectuur én een goede samenwerking met een tuinarchitect die we al in een vroeg stadium van het proces betrekken.”

Op deze website

Met deze nieuwe website wil het huidige Inarto Architecten zich dus vooral correct voorstellen. Dit zowel op gebied van de mensen die er werken, als het type projecten waar men graag aan werkt.

“Zo maken we op de website in de eerste plaats het onderscheid tussen residentiële architectuur, commerciële architectuur en interieurarchitectuur. Dat zijn onze drie pijlers”, zegt mede-zaakvoerder Niko Helsen. “Dat toont ook meteen dat we zowel particuliere woningen realiseren als bedrijfsgebouwen (kantoren, showrooms, horecazaken enz.) en dit in verschillende grootordes.”

Beide takken worden daarnaast aangevuld met interieurinrichting. “Want ieder project is voor ons een samenspel tussen exterieur en interieur”, zegt Niko. “Bij totaalprojecten kunnen we beide aspecten perfect op elkaar afstemmen. Daarin, alsook in onze begeleiding tijdens het volledige traject, kunnen we een meerwaarde bieden voor onze klanten.”

Aan tafel met Inarto Architecten?
Neem dan contact op via onderstaande button. Onze collega Kristien plant graag een kennismaking in met Evi, Jesse of Niko.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *