Commerciële architectuur

Bedrijfsgebouwen met evenwichtige architectuur in functionaliteit en design

Kantoren, showrooms, restaurants, winkels en zelfs zorgcentra, … Het gebouw waarin een bedrijf gehuisvest is, is misschien wel het belangrijkste uithangbord ervan. 

De architectuur ervan dient perfect te passen bij de invulling van het gebouw, alsook bij de mensen die er dagelijks in werken of op bezoek komen. Bij Inarto Architecten zorgen we graag voor dat ideale evenwicht tussen esthetiek, functionaliteit en de integratie van het pand in het landschap.

Wij zijn er voor alle bedrijven en ondernemers.

Nieuwbouw & renovatie

Inarto Architecten buigt zich zowel over de bouw van nieuwe bedrijfsgebouwen als de totaalrenovatie van bestaande zaken.

Multidisciplinaire expertise 

De voorbije 30 jaar bouwden we bij Inarto Architecten zakelijke referenties op gaande van kantoren en industrie tot de medische wereld.

inclusief Interieurinrichting

Opdat zowel klanten als medewerkers zich comfortabel zouden voelen, nemen we bij zakelijke projecten ook de interieurinrichting graag op ons.

Spraakmakende kantoren & commerciële centra

Als ondernemer kan u rekenen op Inarto Architecten. Wij ontwerpen en realiseren immers spraakmakende architectuur waarbij uw merk, uw producten én uw medewerkers schitteren.

Kantoren en commerciële centra met meerwaarde dus, daar draait het om bij ons. Oftewel: een bron van inspiratie voor bezoekers en gebruikers.

"Meer nog dan bij residentiële projecten speelt functionaliteit een rol bij bedrijfsgebouwen. Die factor in balans krijgen met de merkbeleving is een kunst die wij beheersen."

Jesse Mampay // Zaakvoerder

Hospitality concepten & horecazaken met een luxueus kantje

Gastvrijheid en comfort. Daar draait het specifiek om bij iedere horecazaak of hospitality concept. Daar zijn we ons ook bij Inarto Architecten van bewust; een uitdaging die we graag aangaan.

We zetten dan ook steeds alles in het werk om unieke hospitality concepten te bedenken die uitblinken in gezelligheid en toegankelijkheid. Binnen het beschikbare budget zorgen we bovendien ook graag voor een luxueus kantje. 

Daarbij kijken we niet alleen naar het interieur van de zaak, maar ook naar de architectuur van het pand. Die zorgt immers voor de eerste indruk en moet het buikgevoel aanspreken van iedereen die er passeert. 

Specialisatie

Medische zorgcentra

In de medische wereld hebben we bij Inarto Architecten ruim 30 jaar ervaring opgebouwd wanneer het op architectuur aankomt.

Van dokters- en tandartspraktijken tot apothekers en polyklinieken. Wij delen graag met u onze know-how in deze niche en bouwen met plezier mee aan nieuwe zorgcentra in de provincie Antwerpen en de grensstreek met Limburg en Vlaams-Brabant.

TOTAALPROJECT

Een interieur op maat van uw merk, medewerkers en bezoekers

Het interieur van een bedrijfsgebouw of hospitality concept speelt een grote rol in het welzijn van medewerkers en bezoekers, terwijl ook een showroom uitstraalt waar een merk of product voor staat. 

In beide gevallen is een interieurinrichting op maat een must-have. Wij bijten ons er alleszins graag in vast en zorgen voor de ideale sfeer, aangename akoestiek, vlotte circulatie, slimme inplanting, stijlvolle aankleding enzovoort.

Ontdek onze nieuwste commerciële projecten

Uw bedrijfsgebouw laten ontwerpen door een architect?

Neem contact met ons op via het contactformulier en vertel ons al een beetje over de richting die u uit wil. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk opnieuw om een afspraak in te plannen.