Residentiële architectuur

Karaktervolle woningen, ontworpen met liefde voor de natuur

Voor onze residentiële projecten gaan we altijd op zoek naar meerwaarde. Die ligt, naast een interieur op maat, vaak in de integratie van de directe omgeving rondom een bouwperceel. 

Onze architecturale creaties nemen dan ook de volledige leefomgeving in acht en laten een connectie met de natuur toe. Woningen van onze hand zijn daardoor gevuld met natuurlijk licht en worden gerealiseerd met slimme, authentieke en natuurlijke materialen. 

Wij zijn er voor iedereen die wil bouwen.

Nieuwbouw & renovatie

U kan op ons rekenen voor zowel een nieuwbouwwoning als de totaalrenovatie van een bestaande woning.

particulier & professional

Uw eigen woning realiseren of als ontwikkelaar die van een ander? In beide gevallen kan u op ons rekenen.

Alle bouwstijlen

Van het strakke lijnenspel dat een moderne villa typeert tot de sierlijkheid van een landelijke woning.

Een passie voor landelijke woningen

Onze klanten landelijk laten wonen, is een creatieve uitdaging die we graag aangaan.

Kenmerkend voor onze werkwijze daarbij is de wil om het architecturale karakter van de woning te laten samensmelten met de omgeving. Wij houden daarom vanaf het eerste ontwerp rekening met de opportuniteiten die de plaatselijke natuur ons biedt.

Uw woning zal daardoor zowel voldoen aan uw verwachtingen alsook een verrijkende aanvulling zijn voor de buurt.

"Een woning en de omgeving errond kunnen nooit los van elkaar gezien worden. Meer zelfs: ze kunnen elkaar gewéldig versterken en dat potentieel willen we altijd maximaal benutten."

Niko Helsen // Zaakvoerder

Specialist in moderne gezinswoningen

Als architectenkantoor hebben we bij Inarto de voorbije 30 jaar een zeer breed portfolio opgebouwd met strakke, rechtlijnige architectuur.

De gebalanceerde vormgeving met een strak lijnenspel is het vaste kenmerk. Het resultaat zijn hedendaagse villa’s met klasse, die topkwaliteit ademen en waar een warm thuisgevoel overheerst.

Voor professionals

Ontwikkeling van energiezuinige meergezinswoningen

Energiezuinigheid is niet meer weg te denken uit de moderne architectuur. We volgen echter al sinds jaar en dag de nieuwste ontwikkelingen in milieubewuste bouwtechnologie op de voet.

In samenwerking met projectontwikkelaars bouwen we dan ook graag mee aan de toekomst van meerdere gezinnen tegelijk, rekening houdend met de strengste normen op gebied van energie en isolatie.

TOTAALPROJECT

Wonen in een interieur op maat van uw levenstijl

Het interieur van een woning komt het beste tot zijn recht wanneer het in perfecte harmonie is met de architectuur die het omvat. 

Bij Inarto Architecten voorzien we onze residentiële projecten dan ook graag eigenhandig van een stijlvolle interieurinrichting op maat, tot in de perfectie afgestemd op de levensstijl van de bouwheer.

Ontdek onze nieuwste residentiële projecten

Uw woning laten ontwerpen door een architect?

Neem contact met ons op via het contactformulier en vertel ons over de richting die u uit wil. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk opnieuw om een afspraak in te plannen.