Over Inarto Architecten

Architectenbureau voor algemene architectuur en interieur

Inarto Architecten is een jong, multidisciplinair architectenkantoor. Onze specialisatie? Onze klanten stijlvol laten wonen en werken. We richten ons dan ook zowel op particuliere woningen als op kantoren, showrooms, restaurants en andere bedrijfsgebouwen. Dit zowel voor exterieur als interieur, nieuwbouw en renovatie. 

Kastenwand in het kantoorgebouw van Inarto Architecten in Herentals
Zaakvoerders Jesse, Evi en Niko van Inarto Architecten

Onze Visie

Ontzorging van a tot z

De x-factor van het ontwerp. Dát is waar architecten in de meeste gevallen naam en faam uit puren.

Terecht, want het is het ontwerp dat over de tongen gaat. Tegelijk is een creatief ontwerp niet zaligmakend. Communicatie, klantenbegeleiding en administratie zijn eveneens aspecten van het moderne bouwen en verbouwen die de x-factor vereisen.

Onze kracht ligt dan ook in de combinatie van beide. We garanderen u zo eigenhandig een feilloze realisatie van het ontwerp. Daarbij nemen we bewust alle aspecten van uw nieuwbouw- of renovatieproject uit handen.

Zo geniet u immers ten volle van één van de belangrijkste periodes uit uw leven: de bouw of renovatie van uw droomwoning of bedrijfsgebouw.

Uw garantie

Zorgeloos bouwen en verbouwen

Dát is onze belofte. Als architectenkantoor geloven we immers dat onze klanten baat hebben bij een nauwgezette en persoonlijke begeleiding van vakspecialisten. En dat in iedere fase van het bouwproces. Kortom: een professionele begeleiding vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de oplevering. Dáár staan we voor en dat is precies het engagement dat u van zaakvoerders Niko, Evi en Jesse mag verwachten.

Zaakvoerders Niko, Evi en Jesse van Inarto Architecten.

perceelsopmeting & (voor)ontwerp

Wij meten het perceel op, brengen eventuele bestaande bebouwing in kaart en zorgen op basis van uw wensen voor een uniek ontwerp in 2D en 3D, inclusief budgetraming.

communicatie met derde partijen

Wij gaan in uw naam het gesprek aan met de gemeente, eventuele adviesorganen en milieucoördinator en zorgen zo voor de nodige voorschriften en vergunningen.

Samenstelling van het bouwdossier

Wij stellen voor u het volledige bouwdossier samen gaande van EPB verslaggeving, stabiliteitsstudie en veiligheidscoördinatie tot meetstaat, elektriciteitsplan en uitvoeringsplan.

Selectie van aannemers voor ruwbouw en interieur

In samenspraak met u als bouwheer zorgen wij voor de juiste aannemers. Daarvoor beschikken we over een loyaal en breed netwerk aan specialisten in verschillende bouwstijlen.

Begeleiding in stijl- en materiaalkeuze

Van de verlichting, het sanitair en de vloeren tot het maatwerk interieur en de raamdecoratie: u kan rekenen op onze begeleiding in het maken van de juiste keuzes.

Werfplanning en -coördinatie

Met ervaren projectleiders aan boord zorgen we dat alle werken op de werf gesmeerd lopen. Van de ruwbouwwerken en technieken tot en met de plaatsing van het interieur.

Ons team

Complementair in kennis en talent

Inarto Architecten is méér dan de zaakvoerders alleen. Het is een hecht  team van 6 gepassioneerde professionals. Individueel verschillend van persoonlijkheid, leeftijd, opleiding, specialiteit en ervaring. Collectief delen we dan weer vooral dezelfde passie voor architectuur en interieur. Een cocktail die gesmaakt wordt.

Door iedereen op zijn sterkte in te zetten, slagen zaakvoerder Evi, Jesse en Niko er al jaren in om bij elk project een omgeving te creëren die eigen is aan de opdrachtgever. Het resultaat is een woning of commerciële ruimte – naargelang de aard van het project – waarin u echt kan thuiskomen of juist geïnspireerd kan werken. Neem vooral de proef op de som en contacteer ons voor een gesprek.

Bovenaan vlnr: Niko, Sabine, Laurens, Kristien. Onderaan vlnr: Evi, Jesse.

Ervaren ondersteuning van onze architecten

Met ook Bouwkundig Tekenaar Sabine en Architect Laurens aan boord, beschikken we bij Inarto Architecten over een sterke binnendienst. Deze sterke tandem zorgt voor de uitwerking van alle bouwaanvragen, de opmaak van uitvoeringsplannen en een nauwkeurige werfopvolging. Daardoor kunnen zaakvoerders Evi, Jesse en Niko zich vooral concentreren op het ontwerp en de persoonlijke klantenbegeleiding.

Daarnaast is vooral Kristien het (eerste) gezicht van Inarto Architecten. Als Administratief Medewerker is zij immers de eerste contactpersoon voor iedereen die ons telefonisch of per mail contacteert. Zij plant afspraken in, ontfermt zich over de boekhouding en zorgt voor de perfecte administratie van begin tot eind. Een dream team dat zich al jaren bewijst, dag in dag uit.

Aan tafel met onze architecten?

Neem dan eerst contact op met onze back office via het contactformulier. Kristien contacteert u vervolgens zo snel mogelijk opnieuw om een afspraak in te plannen met onze architecten.