Onze diensten

Stijlvol laten wonen, laten werken in stijl

Als multidisciplinair architectenkantoor leggen we ons bij Inarto Architecten toe op drie verschillende vakgebieden binnen architectuur. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze doelstelling? Naargelang de wens van de bouwheer en de aard van de opdracht laten we u stijlvol wonen of juist werken in stijl. 

Hiervoor kan u op ons rekenen

Residentiële architectuur

Wij zorgen voor de gezinswoning (of meergezinswoning) van uw dromen. Precies op maat, perfect volgens uw budget en met professionele begeleiding van A tot Z.

Commerciële architectuur

Wij realiseren tijdloze bedrijfsgebouwen, kantoren, showrooms, publieke centra en horecazaken die zowel de aandacht trekken als functioneel zijn.

Interieurarchitectuur

We voorzien al onze projecten graag van een uniek interieur op maat; tot in de puntjes afgestemd op uw wensen of op de huisstijl van uw bedrijf.

Wat onze klanten zeggen

"Wij hebben een interieur laten ontwerpen en opvolgen door Evi bij Inarto en zij heeft fantastisch werk geleverd. Er werd de tijd genomen om de juiste materialen en kleuren te kiezen en Evi dacht telkens heel goed mee met ons en gaf ook haar eerlijke mening."

Jannes D.

"De tijd die Evi voor ons genomen heeft om ons helemaal wegwijs te maken in de doolhof van materiaalkeuzes verdient deze getuigenis. Zij was een echte partner in het samenstellen van de juiste kleuren, materialen en stijlen. De grootste complimenten van Mark en mezelf!"

Céline A.

"Met Evi en Jesse vonden wij twee zeer bekwame architecten die ons niet alleen qua creativiteit wisten te verrassen, maar ook qua pure vakkennis. Moest ik ooit opnieuw bouwen, zou ik niet twijfelen."

Jean-Philippe B.

"Het interieur dat Evi voor ons ontworpen heeft, is gewoon fantastisch. Creatief, warm, modern én met verborgen hoekjes. Heerlijk! Én een echte thuis voor mijn gezin. Wij zijn alvast super tevreden!"

Babette V.

"Dat we ons niet alleen van het ontwerp, maar ook tijdens de uitvoering ervan maar weinig moesten aantrekken van de planning der werken was een zaligheid. Jesse, Evi en Niko hebben ons van start tot finish begeleid zoals het hoort. Geweldig!"

Karel C.

"Zeer goede en professionele begeleiding tijdens het bouwproces. Van de ontwerpen van de keuken, badkamer en bureau waren we telkens heel erg onder de indruk. Met oog voor het esthetische en het praktische. Echte aanrader."

Christophe V.

"Al vanaf het begin was er een zeer fijn contact, werd er goed geluisterd naar onze wensen en kwamen we al snel tot een knap resultaat op het bouwplan. Jesse heeft ervoor gezorgd dat de woning zowel esthetisch als functioneel goed in elkaar zit en dat er een juiste flow zit in het huis."

Ben L.

"Inarto heeft onze verbouwing van A tot Z perfect samen met ons ontworpen en opgevolgd. Deze vriendelijke architecten kan ik alleen maar aanraden aan iedereen! Via deze weg wil ik hen nogmaals enorm bedanken voor alles wat ze gedaan hebben, met voorop ons een warme thuis bezorgen."

Serge S.

"Onze visie werd van start tot finish perfect gevisualiseerd en nadien mooi omgezet op de werf. We hebben echt ons gedroomde resultaat bereikt en dit zelfs binnen de vooropgestelde termijnen in moeilijke tijden voor de bouwsector. Chapeau!"

Maarten V.

Benieuwd naar ons werk?

Neem dan een kijkje bij onze projecten. Daar vindt u een overzicht van enkele realisaties, zowel wat betreft residentiële architectuur, commerciële architectuur als interieur.