Interieurarchitectuur

Een warm interieur voor een thuisgevoel, in huis en op het werk

Met een interieurinrichting op maat van de omhullende architectuur tillen we bij Inarto Architecten zowel onze residentiële als commerciële projecten naar het hoogste niveau. 

In beide gevallen hebben we steeds het ultieme thuisgevoel voor ogen. Afhankelijk van de aard van de opdracht is dat gevoel op maat van de bewoners of op dat van de huisstijl van een merk/bedrijf.

Residentiële & zakelijke interieurarchitectuur

Van een woonkamer, keuken, leefruimte of slaapkamer tot kantoren, showrooms, vergaderzalen en zelfs horecazaken. Bij Inarto Architecten zetten we graag onze tanden in zowel residentiële als commerciële interieurs.

In onze ontwerpen gaan we op zoek naar het juiste ruimtelijke gevoel. Naar het perfecte evenwicht tussen licht, ruimte en de typische sfeer die past bij uw persoonlijkheid, uw merk of uw bedrijf. 

"De ontastbare persoonlijkheid van een individu of beleving van een merk vertalen naar een tastbaar interieur is iedere keer weer een bijzonder boeiend proces."

Evi Van Rompaey // Zaakvoerster

Een focus op uitgebalanceerde totaalprojecten

Bij Inarto Architecten zijn we er van overtuigd dat interieurarchitectuur onlosmakelijk verbonden is met de architectuur van het pand. Enkel door beide aspecten 100% op elkaar af te stemmen, wordt het maximale uit een nieuwbouw of renovatie gehaald.

Daarom werken we als architecten en interieurarchitecten graag mee aan totaalprojecten: projecten waar zowel de architectuur als het interieur binnen de verantwoordelijkheid van onze (ir.) architecten vallen. Dat is immers de beste garantie op het resultaat dat u voor ogen hebt. 

Hebt u zo’n totaalproject in gedachten. Geef ons dan een seintje.

Ontdek onze nieuwste interieurprojecten

Uw interieur laten ontwerpen door een interieurarchitect?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk opnieuw om een afspraak in te plannen.